Over Cindy

Cindy is de oprichtster en een van het beheerteam van Berner Sennen Limburg. Ze woont samen met haar partner Michel en hun Berner beren Joey van 9 en Noa van 4 in Neeritter. Ze heeft heel veel hobby's naast B.S.L. Zo bakt en decoreert ze graag taarten, fotografeert ze en gebruikt die om mooie creatieve fotoboeken te maken.

Categories

5 mei 2016

Vanmiddag zijn we met z’n 4en met de auto naar de Beegderheide geweest . Wat kan die Joey zwemmen zeg . Eigenlijk wilde ik dat ook wel , maar durfde niet zo goed . Ik heb mijn ogen uitgekeken daar . Wat mooi daar zeg . Heel veel meertjes en veel bomen . Lekker rennen met Michel en kijken maar wat Joey doet . Ik durfde wel steeds meer het water in , maar wel dat ik toch nog grond onder mijn voeten had . Alleen was het water wel erg vies , dus stinken dat we deden hihihihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Joey verjaardag

Sun Jul 17 , 2016
Oja , wat ik vergat te vertellen was dat Joey jarig was op 24 April . 6 Jaar werd onze kanjer alweer . Wat gaat […]

You May Like