Over Cindy

Cindy is de oprichtster en een van het beheerteam van Berner Sennen Limburg. Ze woont samen met haar partner Michel en hun Berner beren Joey van 9 en Noa van 4 in Neeritter. Ze heeft heel veel hobby's naast B.S.L. Zo bakt en decoreert ze graag taarten, fotografeert ze en gebruikt die om mooie creatieve fotoboeken te maken.

Categories

Zaterdag 16 April ben ik meegeweest naar Doenrade en ben ik erg lief geweest . En zondag , ohhhhhh wat heb ik veel vriendjes gemaakt !!! Wel zeker 60 ofzo . En ik heb mijn oma ontmoet . En ik heb ook een cadeautje van mijn nieuwe vriendinnetje Fendra gekregen . En ook hebben we daar gewandeld en heb ik met andere nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gespeeld en gerend !!! Helaas was Joey niet mee . Hij kan niet tegen de drukte zei hij . Cindy zei dat ik mij heel goed had gedragen !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jaloers ?

Sat Jul 16 , 2016
Ohhhhhh Wat een week heb ik gehad . Woensdag 13 April was het zover , in de auto ongeveer 1,5 uur en op mijn nieuwe […]

You May Like