Over Cindy

Cindy is de oprichtster en een van het beheerteam van Berner Sennen Limburg. Ze woont samen met haar partner Michel en hun Berner beren Joey van 9 en Noa van 4 in Neeritter. Ze heeft heel veel hobby's naast B.S.L. Zo bakt en decoreert ze graag taarten, fotografeert ze en gebruikt die om mooie creatieve fotoboeken te maken.

Categories

Ohhhhhh Wat een week heb ik gehad .

Woensdag 13 April was het zover , in de auto ongeveer 1,5 uur en op mijn nieuwe adres . Joey vind het volgens mij niet zo leuk dat ik hier ben . Beetje Jaloers denk ik nu hij zijn aandacht moeten delen . Hij snauwt best wel naar me en hij doet net alsof hij de baas is . Maar verder doet hij wel normaal tegen mij . Komt vast wel goed .

Het is hier wel heel leuk , lekker languit met een kauwbot op de bank en wandelen . Ook hebben ze hier veel speelgoed en knuffels en koekjes en andere lekkere dingen . En met Cindy en Michel knuffelen is ook fijn . Ook heb ik nieuwe vriendjes gemaakt . Bijvoorbeeld Laika de Labradordame van 12 jaar , die woont naast ons en Joshi de Labradoodle van 2 jaar . Met hem kan ik lekker rennen en spelen . En ook Max , ook een Berner Sennen hond ……

One thought on “Jaloers ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Beegderheide

Sat Jul 16 , 2016
5 mei 2016 Vanmiddag zijn we met z’n 4en met de auto naar de Beegderheide geweest . Wat kan die Joey zwemmen zeg . Eigenlijk […]

You May Like