Jaloers ?

Ohhhhhh Wat een week heb ik gehad .

Woensdag 13 April was het zover , in de auto ongeveer 1,5 uur en op mijn nieuwe adres . Joey vind het volgens mij niet zo leuk dat ik hier ben . Beetje Jaloers denk ik nu hij zijn aandacht moeten delen . Hij snauwt best wel naar me en hij doet net alsof hij de baas is . Maar verder doet hij wel normaal tegen mij . Komt vast wel goed .

Het is hier wel heel leuk , lekker languit met een kauwbot op de bank en wandelen . Ook hebben ze hier veel speelgoed en knuffels en koekjes en andere lekkere dingen . En met Cindy en Michel knuffelen is ook fijn . Ook heb ik nieuwe vriendjes gemaakt . Bijvoorbeeld Laika de Labradordame van 12 jaar , die woont naast ons en Joshi de Labradoodle van 2 jaar . Met hem kan ik lekker rennen en spelen . En ook Max , ook een Berner Sennen hond ……

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *