Over Cindy

Cindy is de oprichtster en een van het beheerteam van Berner Sennen Limburg. Ze woont samen met haar partner Michel en hun Berner beren Joey van 9 en Noa van 4 in Neeritter. Ze heeft heel veel hobby's naast B.S.L. Zo bakt en decoreert ze graag taarten, fotografeert ze en gebruikt die om mooie creatieve fotoboeken te maken.

Categories

April 2016 .Noa komt bij ons wonen . Joey krijgt dus een “zusje” . We zijn al gaan kijken met Joey erbij . Wij hadden Noa gevonden op een herplaatsgroep op Facebook en Michel had toen gebeld en alsof het zo moet zijn . Mijn Petekind heet Noah , Noa is geboren op de verjaardag van Mijn zusje Jenny en de oma is Diara , die we van pup af aan kennen . En ik heb ook nog eens vakantie dus Noa kan nog even wennen aan de nieuwe situatie .

Noa , ben geboren op 19 Maart 2015 en woont sinds 13 April 2016 bij Cindy , Michel en Joey . Haar stamboomnaam is One in a Million van Maxima’s Kindom en haar ouders zijn Maggie ( Majestic Kingdom Van Trichterstaete ) en Ludo ( Last Empire Maxima’s Kingdom )

Veel leesplezier !!!

Groetjes Cindy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Heel veel dezelfde

Sat Jul 16 , 2016
Zaterdag 16 April ben ik meegeweest naar Doenrade en ben ik erg lief geweest . En zondag , ohhhhhh wat heb ik veel vriendjes gemaakt […]

You May Like