Verhuisbericht

April 2016 .Noa komt bij ons wonen . Joey krijgt dus een “zusje” . We zijn al gaan kijken met Joey erbij . Wij hadden Noa gevonden op een herplaatsgroep op Facebook en Michel had toen gebeld en alsof het zo moet zijn . Mijn Petekind heet Noah , Noa is geboren op de verjaardag van Mijn zusje Jenny en de oma is Diara , die we van pup af aan kennen . En ik heb ook nog eens vakantie dus Noa kan nog even wennen aan de nieuwe situatie .

Noa , ben geboren op 19 Maart 2015 en woont sinds 13 April 2016 bij Cindy , Michel en Joey . Haar stamboomnaam is One in a Million van Maxima’s Kindom en haar ouders zijn Maggie ( Majestic Kingdom Van Trichterstaete ) en Ludo ( Last Empire Maxima’s Kingdom )

Veel leesplezier !!!

Groetjes Cindy

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *