Bijna 1 maand

10 Mei 2016 .

Vandaag aan de wandel geweest met een Berner Trio . We kwamen Max tegen en hebben samen een lekkere route gelopen . De Tulpen op het veld zijn nu helemaal volgroeid en dat levert mooie plaatjes op .

Noa is nu bijna 1 maand bij ons en begint aardig te wennen . Wel hadden we wat problemen met haar met alleen thuis blijven , al hoewel alleen , ook met Joey erbij blafte ze , huilde ze , jankte ze . De buurvrouw heeft het een week aangehoord en kwam het toch nu melden . Dus hoe verder . En als iemand ons kon helpen , was het Fred Peters van www.hoevederegenboog.nl wel . Normaal heeft hij een wachtlijst van een week of 4 , maar voor deze keer maakt hij tijd vrij . In 2012 heeft hij ons ook met Joey geholpen , die was inmiddels bij de dierenarts onderste boven gekeerd en had dus stress astma . enkele maanden daarvoor heb ik mijn eerste epileptische aanval gehad en had zelf al het idee dat hij dat moest verwerken , want hij heeft de aanval van te voren aangevoeld . Fred wist toen nog helemaal niets over ons en vertelde toen via Joey “ik maak mijn zorgen om Cindy , want ik voel elektriciteit in haar hoofd , ze maakt zich te druk en ze moet meer lachen en mij knuffelen dan stuur ik haar negatieve energie weg’ . Heel bijzonder dus . Toen Fred er was heeft hij zowel met Joey als met Noa een sessie gehad . Eerst Joey , die het wel okay vond dat Noa er was zolang hij maar de baas bleef . En bij Noa kwam eruit dat ze niet snapte dat ze al Zolang op vakantie was bij ons , wij hadden haar idd niet verteld dat ze hier zou blijven wonen . Okay , dat vond ze prima . Nu ze dat wist hoefde ze geen heimwee te hebben als ze zonder mensen in huis was hier . Afgesproken was dat wij een gedragen tshirt zouden achter laten als ze alleen moest blijven en dat we haar zouden vertellen hoe lang we weg bleven en dat de tussendeur naar de gang moest openblijven . Zo gezegd zo gedaan . De zaterdag daarop moest ik weer gaan werken , dus de proef …. Ik heb haar verteld dat ik wegging voor te werken en dat Ron ( van uitlaatservice Patas ) vanmiddag kwam voor met haar te wandelen en dat niet hoefde te huilen want we kwamen weer terug . S’avonds kwamen we thuis en hoorde van de buurvrouw dat ze muisstil was geweest ! Wat geweldig !!! En Ron zei via whatsapp ook dat ze heel relax over kwam toen hij binnen kwam . Wat een geruststelling . We zagen dat ze zichzelf al had vermaakt , want ongeveer de hele inhoud van de speelgoedmand lag op de bank .

Groetjes Cindy

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *