Over Cindy

Cindy is de oprichtster en een van het beheerteam van Berner Sennen Limburg. Ze woont samen met haar partner Michel en hun Berner beren Joey van 9 en Noa van 4 in Neeritter. Ze heeft heel veel hobby's naast B.S.L. Zo bakt en decoreert ze graag taarten, fotografeert ze en gebruikt die om mooie creatieve fotoboeken te maken.

Categories

Oja , wat ik vergat te vertellen was dat Joey jarig was op 24 April . 6 Jaar werd onze kanjer alweer . Wat gaat de tijd hard . Om dat te vieren was er natuurlijk taart voor deze boef en voor Noa ook . Het was mooi weer en een lange wandeling gemaakt .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bijna 1 maand

Sun Jul 17 , 2016
10 Mei 2016 . Vandaag aan de wandel geweest met een Berner Trio . We kwamen Max tegen en hebben samen een lekkere route gelopen […]

You May Like