Amstenrade

3 Juli 2016

Vandaag weer met wat vriendjes en vriendinnetjes gewandeld …. Joey kon niet mee , al wilde hij wel heel graag want hij zat al in de bus samen met mij hihi . Maar Joey kan niet tegen drukte dus met zo’n evenement maak je hem niet blij mee . Dus ik ging met Mamma en Pappa onderweg naar het zuiden . Mij werd verteld dat we gingen wandelen naar paarden en koeien en dat het western event heette . Zal wel , whatever , wandelen met vriendjes is mij goed hihihi . Eerst moesten we nog wachten op de parkeerplaats tot iedereen er was . Mijn oma Diara was er en Tana en Bindi en Lola en Balou en Dayko en Noushka en Maylo en Al Capone en Bubbles en Juul en Senna en een paar . Balou kon ik nog niet , maar die is dus van Tonny die ik in Doenrade heb leren kennen . Balou is al wat ouder en kan niet meer zo ver en nu zou de wandeling een korte wandeling zijn en dan uitrusten en dan weer terug , dus nu kon ze ook eens mee . En Maylo kon ik ook nog niet . De rest heb ik volgens mij in Doenrade al ontmoet . Het was een vrolijke boel , het had weer lekker veel geregend dus ook veel plassen water , maar ik heb mij gedragen deze keer . Toen we aankwamen op de manege stonden er bakken water voor ons klaar en ook kregen we koekjes , jummie….. We hadden een eigen plek maar het begon te regenen en toen mochten we in de tent . Toen onze baasjes wat gedronken en gegeten hadden liepen we weer terug en was de wandeling weer voorbij .

Poot van Noa

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *