Joshi

Juni 2016

Joshi is net zo’n varken als Noa . Hij is ongeveer een half jaar ouder als Noa dus dat is leuk spelen met elkaar . Noa doet alsof zij hem gaat opvreten en gaat bovenop Joshi liggen , daarna rennen ze met elkaar en spelen ze met elkaar en hebben de grootste lol . Ze zijn echt gek met elkaar , lekker door de plassen heen banjeren en modderbaden nemen . Ik vraag me soms af , deed Noa dit ook op haar oude adres ? En had ze daar ook vriendjes met wie ze dit deed ? Het is echt een schat , die Noa . Erg aanhankelijk ook , waar ik ben is zij ( Behalve boven ) , ik kan zelfs niet alleen naar de wc , dan ligt ze voor de deur te wachten tot ik klaar ben en moet ik haar bijna aan de kant schuiven om naar buiten te kunnen hihihi .

Met Joshi speelt ze dus veel als ze elkaar zien buiten . Joey is niet zo , is daar heel kieskeurig in . Al is hij met Max en Dana dan wel weer zo en ook in het stadspark van Weert heeft hij wel wat hondenvriendjes . Ach dat spelen met Noa komt vast ook een keer…..

Groetjes Cindy

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *