Over Cindy

Cindy is de oprichtster en een van het beheerteam van Berner Sennen Limburg. Ze woont samen met haar partner Michel en hun Berner beren Joey van 9 en Noa van 4 in Neeritter. Ze heeft heel veel hobby's naast B.S.L. Zo bakt en decoreert ze graag taarten, fotografeert ze en gebruikt die om mooie creatieve fotoboeken te maken.

Categories

2 Juni 2016 .

The Beast oftewel het beest .

Net voordat Noa naar de dierenarts moest voor de sterilisatie moesten ze wel nog ff uit . Nu had het al heel veel geregend en de grond is zo verzadigd dat er paden bij zijn die tot beekjes zijn geworden ….. Zie hier het resultaat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Amstenrade

Mon Jul 18 , 2016
3 Juli 2016 Vandaag weer met wat vriendjes en vriendinnetjes gewandeld …. Joey kon niet mee , al wilde hij wel heel graag want hij […]

You May Like