Zwembadje

Ik had eigenlijk het plan het bloggen wekelijks of zo te doen . Maar dit is zo leuk !

Dinsdag heb ik het hondenbadje weer opgezet . Noa durfde eerst niet , ook lokken met koekjes niet . Joey wel en die is inmiddels tonnetje rond van al die koekjes hihi . Dus Joey effe naar binnen gestuurd om Noa toch dat badje in te krijgen . ze rekte zich wel steeds verder uit om dat koekje proberen te pakken , maar vertikte het om in het badje te gaan . Apart , terwijl ze wel als een varken door plassen baggert . Met het verhaal van Suzanne en Jack in het achterhoofd , http://jack.bernersennenlimburg.nl/#post3 . de achterdeur dichtgedaan zodat daar de waterschade niet plaats zou vinden . Noa haar twee voorpoten in het badje gezet met de gedachte die zal er wel uitspringen en nadat ze eerst haar poot optilde van uhm…. gingen toch de achterpoten ook het badje in . Toch wel lekker he Noa . Toen de deur opengezet en Joey geroepen onder het motto kom eens kijken . Nu kijken om wat speeltjes in het badje te gooien en het rode balletje blijft toch het leukste . Noa lekker aan het plonsen ermee en Joey die hem inpikt . Groetjes Cindy en veel plezier met het kijken van de video

Zie hier het filmpje……

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *