half jaar

Jeetje , wat gaat de tijd snel .

Onze Noa is al een half jaar bij ons . En wat is het een heerlijk kind. Okay ze is flink aan het puberen en heeft streken voor 10 , maar toch , het is een lieverd , een kroelkip en Joey vind ze geweldig . In het begin vond Joey het maar niks dat ze er was . Er zijn wat snauwtjes geweest maar nooit tot vechten . Nu sinds een paar weken is het zelfs Joey die Noa uitdaagt voor te spelen en te stoeien . Een leuk gezicht .

Het puberen bezorgd ons grijze haren , ze jat eten van het aanrecht , tafel af . Je kunt je kont niet keren of het is hap….. Dat waren wij niet gewend dus we willen nog weleens vergeten dat ze dit doet . Zo had ik zaterdag een heerlijke cake gebakken die stond af te koelen op het rooster op het aanrecht . Even een toilet bezoek leverde een halve cake op….. zucht…… Dinsdagochtend had ik gekookt voor mee te nemen naar mijn werk , werkelijk waar ik bij stond , stond madam met haar voorpoten op het aanrecht om aan te vallen . de deugniet……

Met wandelen en ook thuis luistert ze goed . Ze houdt van stoeien en knuffelen en ligt graag bij je op de bank of waar je ook maar bent . Alleen thuis doet ze ook goed . Bij thuiskomst vinden we een speelgoedbank aan hahaha

We hebben veel plezier met elkaar en we kunnen haar niet meer missen……

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *