Najaarswandeling Fromberg

16 Oktober 2016

Vandaag mocht ik weer mee op stap . Naar Fromberg , dat ligt in zuid-limburg in de gemeente voerendaal . Daar waren we op een boerderij op het terras . Eerst zag ik oma al en alle mensen en een paar honden die ik de vorige keer heb ontmoet in Doenrade bij de voorjaarswandeling . Even later kwamen er weer mensen en honden die ik ook kende , maar ook nieuwe . Er waren wel wat macho’s erbij deze keer die heel erg gromde en blafte naar andere macho’s , daar had ik wel schrik voor en ben ik bij mamma onder de tafel gaan liggen . Toen gingen er een hele hoop weer weg , ook pappa ging mee . Even later gingen ook wij wandelen . Er was een meisje ( die woont op de boerderij ) die mij helemaal het einde vond en die wilde mij ook vasthouden aan de riem en mee wandelen . Toen wij honden los mochten lopen zag ik mensen weglopen van de groep en ging ik die halen , maar hoorde toch niet bij onze groep want ik werd daar weer opgehaald . Mamma zei dat ik bij haar moest blijven en dat heb ik toen ook maar gedaan . Het was wel een beetje warm zeg , zo in de zon . Het was rond de 20 graden zeiden ze . Toen we terug kwamen van de wandeling ben ik weer onder de tafel gaan liggen bij mamma en gaan slapen .

Na de wandeling was er nog een tombola en daarna inpakken en naar huis . Mamma , Pappa en ik waren doodmoe en Joey was blij ons te zien . Hieronder een filmpje wat mamma heeft gemaakt …..

Dikke knuffel van Noa .

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *