1 Jaar

En toen was onze Noa alweer een jaar bij ons…..
Wat is veel veranderd in de dat jaar ,
waar Joey in het begin erg jaloers was en nu ze niet zonder elkaar kunnen .
Waar Joey vroeger een deusje was en lief en nu de macho uithangt wanneer er een andere vreemde hond bij haar durft te komen…….
Helaas ook in de winkel is Joey beschermend geworden zodat hij nu niet meer mee kan . Maar nu Noa wat beter luistert , kan zij mee …. …
Alweer een jaar om….. Een jaar vol eten jatten , al 3x mee met Berner Sennen Limburg en de daarbij behorende proefwandelingen , bijna durft te zwemmen ( leert ze van Joey ) heellllllll veeeeelllllll knuffelen , heeeelllllll veeeelllllll spelen met haar vriendjes en vooral grote broer Joey , nieuwsgierigheid met de verbouwing , heeellllll vaak tegen de deur aanspringen ( krijgen we nog niet afgeleerd , achterom buiten wel inmiddels dan gaat ze zitten ) , sterilisatie waarna ze liefst de hele dag zou willen eten…. , nog meer knuffelen met iedereen ( ze dringt zich niet op hoor hihi ) en noem maar op …….

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *