schouwsmolen Ittervoort

Hallo Allemaal ,

Mamma zit al 8 weken thuis met een gebroken arm , daar is ze aan geopereerd . Helaas is mijn broer Joey te sterk voor haar en kan ze niet met hem naar buiten . Met mij lukt het wel weer inmiddels . Voor de dagen dat pappa niet thuis kan komen komt Tante Linda ( uitlaatservice Kwispelz ) en omdat mamma weer aan haar energielevel wilt gaan werken zijn Mamma en ik lekker meegeweest . we gingen met de auto naar de schouwsmolen in ittervoort en daar hebben we lekker gezwommen , ons vies gemaakt in modderplassen , in het zonnetje gewandeld en toen nog een keer gezwommen om weer een beetje schoon te worden …… Dat was leuk !!!

Vrijdag komt tante Linda weer , dus dat word weer leuk . hieronder een aantal foto’s van vandaag …..

Groetjes Noa

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *