Joey & mijn epilepsie

Ik was in mijn vorig blogje Joey vergeten die mij ontzettend aanvoelt ……

Joey ……..

De eerste keer voorafgaand aan de aan de aanval was Joey al op vrijdagavond mij aan het “waarschuwen” het s’avonds op de bank begon hij recht in mijn gezicht te blaffen op een manier die ik nog niet kende van hem ….. Tja je denkt dan niet gelijk aan epilepsie en dit ”vreemde” gedrag werd genegeerd . De dag erna was Joey mee met Michel en ik naar mijn werk . ( zit 42,3 kilometer tussen ) Hij bleef onrustig en gek doen . Ineens begon hij in de winkel een spoor van urine los te laten , een paar minuten later kreeg Michel telefoon….. Een tijd daarna hebben we een hondenfluisteraar laten komen , die wist niks over onze situatie . Joey zei dat hij bezorgd was over mij en dat hij elektriciteit in mijn hoofd voelde . We hebben toen afgesproken dat hij mij onder mijn rechter oksel zou duwen als er een aanval op komst was .

De 2de aanval was het zo ver . Ik zat aan tafel een taart aan het decoreren voor mijn nichtje Bo . Normaal weet Joey dat hij dan niet in de keuken mag komen , maar nu bleef hij rond mij draaien . Hij bleef onrustig en achteraf gezien duwde hij dus aan me , maar heb ik het genegeerd . Michel was net thuis , ik zei nog tegen Michel of hij wilde komen kijken en toen ging ik onderuit . Toen ik bijkwam ben ik gewoon verder gegaan met mijn taart en de ambulance broeder vroeg me er allerlei over haha . Hoe gek kan het brein doen denk ik dan…..

De derde aanval , hier was Joey ook erg onrustig de hele dag . Ik was thuis en Joey was mee met Michel .

Aanval 4 . Weer op het werk gebeurd . Toen Michel gebeld werd , zei hij ok nu snap ik waarom Joey zo gek deed vanmorgen . Hij wilde niet wandelen was ontzettend onrustig .

aanval 5 . Ook hier zat Joey me te duwen , ik weet nog dat ik een gesprek met de ergotherapie had en dat hij er constant doorheen zat te blaffen en ook hier zijn hoofd onder mijn arm duwde . Toch maar eens beter naar hem luisteren ……

Aanval 6 . Totaal niets !!! Joey lag lekker rustig in de tuin en is de hele dag niet onrustig geweest . Toen ik bijkwam stond Joey aan een kant te kijken met die rare blik in zijn ogen en aan de andere kant Noa als een botsauto te kijken ………

Joey voelt mij zo goed aan . Voel ik mij moe of ziek , dan komt hij bij me liggen of negeert me totaal en laat me met rust . Voel ik mij goed , dan komt hij met balletje of vragen voor te wandelen enz enz…….

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *