heel veel gebeurd

Een hele lange tijd niks meer geschreven , maar in de tussentijd is er heel veel gebeurd bij ons in Neeritter .

Onze Joey had allerlei bulten waarvan een vreemde cellen in zaten . De bult is helemaal weggehaald en het biopt wees uit dat het gelukkig goedaardig was . Maar deze bult zat op een spier van bil naar been dus met lopen al druk op de hechting waardoor Joey 2x onder narcose is geweest voor te hechten . Na ruim 3 maanden is het eindelijk dicht gegaan .

En toen Joey genezen was vond Noa het nodig om in de lappenmand te gaan . Een kruisband kapot….

Ze begon in de eerste week van Januari te manken met de achterpoot links en af en toe ook rechts . We dachten misschien verstapt en dat het beter zou gaan maar na een paar dagen werd het alleen maar erger , dus hup naar de dierenarts . uiteindelijk na 2de bezoek en foto’s maken was er dus de voorste kruisband in de linker achterpoot kapot . Dus operatie nodig . Helaas duurde het bij onze eigen dierenarts te lang tot ze aan de beurt was dus uitgeweken naar Eersel waar ze de donderdag erna al terecht kon . Daar werd een TTA operatie uitgevoerd

Nu na bijna 2 maanden is ze al bijna helemaal hersteld . De laatste controle in Eersel was ook met foto’s en de arts ( Maarten ) was dik tevreden .

Verder is er ook veel gebeurd en gedaan betreft Berner Sennen Limburg . Zoals jullie well weten is dit jaar het 10 jarig jubileum en dit gaan we leuk vieren .

Op 15 April zijn we in het gebied boshoverheide/weerterbergen en hebben op de locatie diverse standjes en activiteiten . Cindy en Michel hebben wat betreft de sponsors vrij , Renate van Leeuwen , al jaren wandelaar bij Bsl en sinds 2017 vrijwilligster in ons team ,samen met haar man en dochter ,heeft de gehele sponsoring op zich genomen en wauw wat een hoop !!! smiley

Op 18 Februari hebben we met het team vergadering gehad en een Fotoshoot voor de website . Die zijn erg mooi geworden .

De dag erna is de inschrijving van start gegaan en in maar liefst 5 uur !!! was het al vol …. en dat terwijl het record op 5 dagen stond en nu ook nog met 10 inschrijvingen meer…..

Inclusief standhouders en ons team zitten we op bijna 180 personen en 85 honden smiley…. Wauw….. ook in de reserve staan er nog 10 inschrijvingen ….. Voor diegene die pech hebben gehad deze keer , de volgende is 21 oktober in Altweerterheide . Ook dan zijn er standjes aanwezig en zal er iets extra’s worden georganiseerd ,want dan zitten we nog steeds in ons jubileumjaar ….. En net zoals deze keer word ruim op tijd bekend gemaakt wanneer de inschrijving van start gaat .

15 April is het dus zover , nog een dikke maand . Dagelijks worden nu de sponsors op Facebook bekend gemaakt ,de inhoud van de Goodybags en uiteraard de prijzen in de Tombola . Alles onder leiding van Renate ,ook de berichten worden geplaatst door Renate . Helemaal super !!! Ik moet zeggen dat ik veel van haar leer zo . Sponsors die door deze verhaaltjes op Facebook ja zeggen om te sponsoren . enz enz.

Voordat het zover is ,is onze Noa nog jarig op 19 maart en 13 april is ze 2 jaar bij ons . En dan is het nog Pasen en zal er nog gewandeld worden met het team …….

Voor diegene die we op 15 april zien ,tot dan !!!

Liefs Cindy

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *