Over Cindy

Cindy is de oprichtster en een van het beheerteam van Berner Sennen Limburg. Ze woont samen met haar partner Michel en hun Berner beren Joey van 9 en Noa van 4 in Neeritter. Ze heeft heel veel hobby's naast B.S.L. Zo bakt en decoreert ze graag taarten, fotografeert ze en gebruikt die om mooie creatieve fotoboeken te maken.

Categories

Hallo allemaal ,

Ik blijf aan het sukkelen . Vanochtend weer bij de dierenarts geweest en ik weer vocht in mijn knie . Dezelfde poot waar ik een kruisbandoperatie heb gehad . Daarvoor heb ik een spuit gehad en krijg ik over 3 weken weer een spuit . En dan 3 weken daarna nog een . Ondertussen mag ik niet rennen en spelen en word ik aan de lijn uitgelaten . smiley Mocht het daarna nog niet goed zijn dan ga ik onder het mes en gaan ze een kijkoperatie doen of het niet de meniscus is….

Mama zegt dat ik een duur zorgenkindje ben…

Nou maar hopen dat het goedkomt…

Poot van Noa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nog steeds geblesseerd

Mon Mar 18 , 2019
Hallo en wauw wat heb ik lang niks meer laten horen… Nou genoeg gebeurd ondertussen. Onze Noa blijft sukkelen….. In Januari bleek dat ze aan […]

You May Like