Nog steeds geblesseerd

Hallo en wauw wat heb ik lang niks meer laten horen…

Nou genoeg gebeurd ondertussen.

Onze Noa blijft sukkelen…..

In Januari bleek dat ze aan beide voorpoten ED LPC en Artrose heeft, dus weer een operatie . Slechts 2,5 week later scheurt haar kruisband in de achterrechterpoot . 2de operatie in 2,5 week tijd…. Nu zitten we in Maart en het is nog steeds niet goed. Komende woensdag weer terug naar Eersel om te bekijken wat we verder nog kunnen doen. Ze mankt nog een beetje, maar is verder de vrolijke adhder wat ze altijd was. Morgen is ons meisje jarig en word ze 4 jaar. Zo jong nog…. Hopelijk komt het goed….

Ook Joey heeft in de lappenmand gelegen, eind vorig jaar kampte hij met een fikse oorontsteking die uiteindelijk werd veroorzaakt door een tumor in zijn oor. Deze is verwijderd met een klein roesje uiteindelijk. De kern van deze tumor die wel goedaardig is blijft zitten, de operatie hiervoor is veel te riskant en dan zou zijn gehele oor verwijderd moeten worden. Aangezien onze man in April 9 jaar word hebben we besloten om dit niet te doen. De kans is aanwezig dat het terug komt, maar ook dan kan het met een roesje weggehaald worden. Tot nu toe gaat het goed!

Verder weer druk met B.S.L geweest!

Achter de schermen is veel veranderd, er zijn vrijwilligers bijgekomen en Renate van Leeuwen heeft het webgedeelte overgenomen. De website is volledig nagekeken op type en spelfouten en ook op facebook worden er berichten gemaakt door haar. De komende weken bijvoorbeeld berichten over sponsors en ook hebben we nu de jarige vrijwilligers in het zonnetje!

Op 14 April zullen we gaan wandelen in Schutterspark. De inschrijvingen waren in 3,5 uur volgeboekt! Dus het record van 5 uur is weer eens verbroken! Wauw….

Zo dat was het even voor nu….

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *