Over Cindy

Cindy is de oprichtster en een van het beheerteam van Berner Sennen Limburg. Ze woont samen met haar partner Michel en hun Berner beren Joey van 9 en Noa van 4 in Neeritter. Ze heeft heel veel hobby's naast B.S.L. Zo bakt en decoreert ze graag taarten, fotografeert ze en gebruikt die om mooie creatieve fotoboeken te maken.

Categories

Nou wat een week alweer en de week is nog niet om.

Noa was dus dinsdag jarig en hebben we samen feest gevierd. Joey en Noa hebben zelfs taart gehad die ik had besteld bij Doggi.NL . Ons prinsesje is 4 geworden

Dan het slechte nieuws, zoals in het eerder blogje deze week schreef ik dat we terug naar Eersel moesten. Waarschijnlijk zeker is het de meniscus en dus weer een operatie 🙁 Om moedeloos van te worden….. Wanneer houd het eens op… Hopelijk is het nu echt de laatste en kan ons meisje eindelijk gezond en blij door het leven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Geopereerd

Fri Mar 29 , 2019
Afgelopen woensdag was het zover. Ikke moest weer naar Eersel, omdat ik nog steeds pijn aan mijn poot had/heb. Toen ik de dokter zag wilde […]

You May Like