Happy Birthday

Afgelopen Woensdag was onze Joey jarig, 9 jaar alweer…

Ik weet het als de dag van gisteren dat we bij Karla en Bert op bezoek gingen na het overlijden van onze 2de Berner Beer. Ze hadden op dat moment een nestje van 9 en er waren nog 2 reutjes die nog geen baasje hadden.

Onze keus viel op de pup met die witte poot, of eigenlijk hij koos ons uit! Ondeugend klom hij op mijn schoot, pas 7,5 week oud. Liefde op het eerste gezicht bestaat echt! Het bleek een match te zijn en gelukkig was dit één van de twee pups die nog niet gekozen was. Twee weken later was het dan zover. Op naar Dalfsen om Nozet van het Rijkenspark op te halen. Thuis was alles klaar voor de komst van onze eerste pup en zijn roepnaam werd Joey. (Hiervoor hadden wij al 2 herplaatsers gehad)

Nu is hij dan 9 en nog steeds fit! Achter balletjes aan rennen, verre wandelingen, allemaal geen probleem! Hij ligt het liefst de hele dag buiten in de tuin in het zonnetje, ook nu, terwijl ik dit verhaal aan het typen ben. Hij begint wat grijzer te worden, het bruin begint te verkleuren, her en der komen grijze haren erbij i.p.v. zwarte. We hopen dat hij nog heel lang in goede gezondheid, bij ons mag blijven. We hebben wel de afspraak gemaakt dat hij op zijn minst 15 wordt.

We zijn met hem naar de Beegderheide geweest om lekker te zwemmen, want ook dat doet hij graag en s’avonds hebben Joey en Noa nog lekker taart gehad!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *