Over Cindy

Cindy is de oprichtster en een van het beheerteam van Berner Sennen Limburg. Ze woont samen met haar partner Michel en hun Berner beren Joey van 9 en Noa van 4 in Neeritter. Ze heeft heel veel hobby's naast B.S.L. Zo bakt en decoreert ze graag taarten, fotografeert ze en gebruikt die om mooie creatieve fotoboeken te maken.

Categories

Zaterdag 13 April op controle geweest in Eersel met Noa.

Wond zag er goed uit en ze liep mooi.

Maar……

Nu zijn we weer terug aan het doctoren.

Begin deze week dikke knobbels op haar knie. Eersel gemaild en die beoordeelden dat er een ontsteking in zat en vocht waarschijnlijk. Maar weer een recept antibiotica gekregen, die we in Ell konden ophalen.

We juichen niet te vroeg, maar zo te zien helpt het!

Sinds een paar dagen heeft madam een vuil en dik oog.

Daarvoor vanmorgen naar Ell geweest en er waren veel honden met deze klacht al geweest. Andrea maakte een vergelijking met mensen met hooikoorts, want er hangt echt veel rotzooi in de lucht.

Ik merk het zelf ook, deze week echt flink ziek ervan geweest en nog steeds flink aan het snotteren….

Eerst heeft Andrea gecontroleerd of het hoornvlies niet beschadigd was, wat gelukkig niet zo was. Nu een zalfje met cortisone meegekregen en dan zou het over moeten gaan…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Happy Birthday

Fri Apr 26 , 2019
Afgelopen Woensdag was onze Joey jarig, 9 jaar alweer… Ik weet het als de dag van gisteren dat we bij Karla en Bert op bezoek […]

You May Like