Puppy Sky

Onze vrienden Germaine en Gerard hebben een nieuwe puppy erbij. Haar naam is Sky. Wat een kleine frummel is het en zo lief en ondeugend. We hebben nu 2x gebabysit en Joey en Noa vinden het maar raar. De eerste keer was Joey zwaar beledigd en ging onder de overkapping, onder de tafel liggen mopperen. Noa vond het ook apart. Als Sky in de weg stond keek Noa ons aan van help, dat klein ding staat daar dus ik kan niet langs…..

De tweede keer ging beter, Joey snapte inmiddels dat Sky weer naar huis ging. Tijdens het wandelen hing Sky in de oren van Noa en ze liet het gewoon toe. Ook het badje werd gebruikt. Heerlijk natuurlijk met deze warmte.

Een van mijn vele hobby’s zijn fotograferen dus er zijn tal van foto’s gemaakt. Een recente hobby is Albelli fotoboeken maken dus weer wat leuke pagina’s kunnen creĆ«ren in het jaarboek 2019

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *