Noa is er niet meer…

De laatste keer dat ik schreef op deze blog over Noa is bijna een jaar geleden…

In dat jaar is er ontzettend, maar ook echt ontzettend veel met haar gebeurd. Na al die operaties zijn we begonnen met Hydrotherapie en dat ging super. Na diverse sessies van 1x per week naar uiteindelijk 1x per 6 weken en ze mocht ook weer lekker los lopen en lekker vies maken in de plassen regenwater. De laatste Berner Sennen wandeling in Oktober mocht ze ook weer mee. Al was dit op de kleine route, omdat ze toch wat last had van Artrose. Uiteindelijk in Januari bij de dierenarts met haar geweest, omdat ze toch wel steeds meer last van haar voorpoten begon te krijgen, maar vooral rechts was erger. Maar ook had ze een “kuchje” en vooral dat kuchje baarde mij erg veel zorgen….

Mijn vermoeden was helaas waar, ze had kanker. Een flink gezwel op haar hart vanuit de bloedvaten…. Prognose… Dagen tot maanden…..niet duidelijk dus.

Na de diagnose heeft ze nog 9 dagen geleefd. Ze wilde die zaterdag niet meer lopen en dat was voor ons een seintje om haar te laten gaan en verder lijden te besparen….

Noa, One in a million Maxima’s kingdom geboren op 19 Maart 2015, overleden op 18 Januari 2020…..

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *