Verder….

Inmiddels is het ruim 7 maanden al dat Noa er niet meer is. We missen haar enorm, maar hebben het wel kunnen verwerken. En dat is niet gemakkelijk geweest….

Ik wil daarom ook verder bloggen, maar dan over ons mannetje Joey. Joey is nu 10 jaar en 4 maanden oud. Hij doet het nog prima voor zijn leeftijd, al heeft hij wel wat kwaaltjes. Komende woensdag een seniorcheck bij de dierenarts en word er vergroeid tandvlees weggehaald waar hij nogal last van heeft. Verder doet hij moeilijk met eten, in zijn voerbak dan eet hij niks, tenzij je iets bij doet als gebakken ei of eten wat wij eten. Doe je de brokken in de kong, eet hij meestal alles op…. Ook is hij als wij weg zijn vaker boven op de gang. Vreemd gedrag dus allemaal. Leeftijd?

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *