Heel erg veel gebeurd….

Een blog na een hele lange tijd…. Augustus 2020 was de laatste….

Wat is er veel gebeurd in die tijd. We hebben in Oktober 2020 nog een heerlijke vakantie in Giethoorn gehad met Joey en in November is ook hij helaas overleden. Ook is onze vrijwilligster Gerrie 5 dagen voor Joey overleden. Wat was dit schrikken en verdrietig. Het heeft er zo ingehakt allemaal dat het bij mij resulteerde met een lichte epileptische aanval op nieuwjaarsdag…. En dat na 3,5 jaar aanvalsvrij.

Na Joey wisten we al snel dat we weer een puppy van het Rijkenspark wilde, niet meteen, maar we hebben ons wel vrij snel gemeld bij Karla.

Per toeval zou Kady, wiens oma een halfzus van Joey is, gedekt zijn in December en rondom 1 maart bevallen. Dit werd 27 Februari en op de verjaardag van Joey op 24 April 2021 is de toen 8 weken oude Douwe TimKady van het Rijkenspark bij ons komen wonen. Wij hebben hem de roepnaam Jaxx gegeven.

Inmiddels heb ik ook al veel in het magazine Berner Vrienden mogen schrijven.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *